Oeps: fans ontdekken blunder in Friends

Dit was ons nog niet eerder opgevallen!

Lees ook

Heb jij Friends op Netflix al ongeveer vijf keer helemaal uitgekeken? Same here… Hoe vaak we de serie ook hebben gezien, dít detail was ons nog niet opgevallen. Fans hebben namelijk een scène ontdekt waar een heel grote fout in blijkt te zitten.

Foutje!

Sinds de grote uitzending van de langverwachte Friends-reünie een paar weken geleden, is menig fan de populaire serie weer opnieuw gaan bingewatchen. En hoewel we alle afleveringen inmiddels zo'n beetje uit ons hoofd kennen, was dít detail ons nog nooit opgevallen. Een oplettende kijker spotte namelijk een heel grote filmfout in een van de scènes!

Het gaat om een kleine scène uit een aflevering in het achtste seizoen. Hierin zijn Monica en Phoebe samen bij Central Perk en kletsen ze over souschef Tim, waar Phoebe een oogje op heeft. Niks aan het handje zou je zeggen, totdat… de camera tijdens het gesprek op Monica komt te staan, terwijl dat waarschijnlijk niet helemaal de bedoeling was.

Body double

Niet Courteney Cox (de actrice die Monica speelt), maar haar body double was namelijk te zien! Oeps! Daarna sprong de camera wel naar de juiste Monica, waardoor het foutje niet heel goed op te merken was. Foutje, bedankt!

Fans vroegen zich af waarom Monica's stand-in precies is ingezet voor deze scène, omdat deze meestal alleen worden gebruikt voor stunts, en Monica en Phoebe in deze scène alleen maar op de bank zitten. Who knows!

Bron: Tagmag | Beeld: Friends, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook