Wait, what?! Jennifer Aniston zat vóór Friends ook al in deze show

Huh? Deze beroemde zin uit Friends was er bijna niet geweest

Friends zou geen Friends zijn zonder deze zin, right?
Friends

Wie een echte fan van de populaire serie Friends is, zal vast en zeker ook wel bekend zijn met de oneliner "we were on a breaaaak." Het had echter niet veel gescheeld, of deze zin had nooit in Friends gezeten.

Niet in het script

Even een geheugenopfrisser: in het derde seizoen van de serie vertelde Rachel, Ross dat zij vanwege haar jaloezie even een 'break' wilde nemen. Ross ging er daarna vrij snel vandoor met een ander... En toen Rachel daar achter kwam heeft ze Ross gedumpt.

Producent Kevin S. Bright vertelt in een interview nu dat deze break-up helemaal niet in het script stond. "Aanvankelijk was de pauze tussen Ross en Rachel niet gepland, dat idee kwam later. Hierdoor konden we meer 'spelen' met de serie en gaven we mensen iets om toe te juichen."

Zin

Zonder die break-up was de oneliner 'we were on a break' er dus helemaal nooit geweest. "Na de eerste kus, merkten we dat er geen seksuele spanning meer was. Het was een briljante en dappere actie van de schrijvers om de droom van fans weg te nemen, net nadat hij is vervulling was gegaan. Het maakte de hereniging van Rachel en Ross zoveel beter", aldus Kevin. Ha!

In de video hieronder kun je nog eens kijken naar alle fragmenten met de bekende zin.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72bb5110cec', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });