Fajah Lourens over haar nieuwe vriend: ‘We zitten op dezelfde golflengte’

'Het is heel gelijkwaardig tussen ons.'

Op 3 juli wordt Fajah Lourens veertig en dat viert ze met een nieuw boek: Faya Forty & Fit. Grazia sprak met de onderneemster over ouder worden, gelukkig zijn én haar nieuwe liefde. “We kennen elkaar van InnerCircle.”

Nieuwe liefde

Fajah is dolgelukkig met haar vriend Bart. Enne, de twee hebben ook nog eens veel gemeen met elkaar. “Bart is heel sportief. Gaat graag in zijn eentje een paar uur fietsen in de natuur. Dat vind ik heel aantrekkelijk”, vertelt de fitnessgoeroe.

“We kennen elkaar van InnerCircle. Hij legde de link met ‘dat meisje’ uit GTST, maar had geen idee wie ik ben. Online daten is toch fijner dan in de kroeg. Je maakt al een voorselectie op basis van interesses. Hij is Maagd, en dat past goed bij mijn Kreeft. En ook ondernemer, met kinderen. Onze eerste date een half jaar geleden was in Drenthe in een vakantiehuisje. Lekker wijntjes drinken, daar houdt hij ook van. Dat zijn we nu wel aan het minderen…”

Balans

Fajah heeft al een aantal relaties gehad, maar weet dat het met Bart goed zit. “Ik denk dat ik voorheen erg op zoek was naar iets, en vooral naar mezelf. Bij jongere mannen ging ik onbewust toch moederen en bemoeien. Daar werd ik gelukkig van, maar dat is helemaal niet gezond in een relatie. Als je zelf niet in balans bent, werkt het niet.”

“Maar goed, dat waren allemaal leermomenten tot ik de echte tegenkwam. Bart is 41 en zit op dezelfde golflengte. Het is heel gelijkwaardig tussen ons.”

In de nieuwste Grazia vertelt Fajah Lourens alles over ouder worden, haar nieuwste boek, gelukkig zijn én haar nieuwe liefde. Vandaag in de winkel!

Bron: Grazia (Agnes Hofman) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws