Rosa onthult of ze terug zou willen keren naar huidige seizoen Love Island

Wij zien dit wel zitten!

In voorgaande seizoenen van Love Island mochten afgevallen Islanders in sommige gevallen toch nog terugkeren naar de villa. Rosa moest onlangs haar koffers pakken en de villa verlaten. Maarre, zou ze ervoor openstaan om opnieuw naar de villa te gaan?

Terugkeren

In het allereerste seizoen mocht Denzel opnieuw zijn intrede doen in de Love Island-villa en ook vorig jaar kwam Fabiënne terug in Casa Amor. Als er dit seizoen weer een mogelijkheid zou zijn dat een Islander opnieuw zijn of haar intrede in de villa mag doen, zou dat dan wat zijn voor Rosa?

Oei, dat vind ik een moeilijke”, deelt Rosa als we met haar bellen. “Aangezien ik geen romantische klik had met de jongens met wie ik in de villa zat.”

Romance

“Als er iemand in de villa komt die ik heel leuk zou vinden, en nog geen steady koppel vormt, zou ik dat wel willen”, vervolgt de Islander. “Maar ik zou niet terug willen keren als de cast nog hetzelfde zou zijn als toen ik wegging. Ik probeerde toen ook al met iemand een connectie te vinden en dat was toen niet gelukt. Dus ik wil wel eerlijk naar mezelf blijven.”

Maarre, is er inmiddels ook een jongen in de villa die Rosa wel zou zien zitten? “Ik vind Paulo een heel knappe jongen. Als ik nog in de villa had gezeten, had ik hem wel beter willen leren kennen.” Hmmm…

Beeld: Videoland

Laatste nieuws