Kijkers onder de indruk van nieuwe Islander in Casa Amor: ‘Hij is leuk’

Kijkers zien een nieuw koppel ontstaan in de Love Island-villa.

Gisteravond konden Love Island-kijkers genieten van Casa Amor! Vijf nieuwe mannen en vijf nieuwe vrouwen maakten hun entree in het programma. Niet alleen de vrouwelijke bombshells vielen goed in de smaak, ook de mannelijke bombshells konden rekenen op flink wat complimenten van kijkers. En daarbij werd één iemand wel heel vaak genoemd.

Nieuwkomer Paolo

Samen met zijn vier andere bombshells maakte Paulo zijn intrede in de Love Island-villa. De 29-jarige doet mee aan het liefdesavontuur om de liefde van zijn leven tegen het lijf te lopen. In het kader van 'niet geschoten is altijd mis' gaf hij zich op voor het programma. Enne, al gauw blijkt dat hij zijn oog op de knappe Nina heeft laten vallen.

De twee besluiten een gesprekje met elkaar aan te knopen om elkaar beter te leren kennen. Totaal onverwacht lijken er vervolgens flink wat vonken over te springen tussen Nina en Paulo. En inderdaad, dat zagen we allemaal niet aankomen.

Goede connectie

“Het gesprek met Paulo gaat eigenlijk heel erg makkelijk”, vertelt Nina verbaasd. “Niks is geforceerd, hij stelt de juiste vragen, er vallen geen stiltes. Ik ben echt blij verrast. Ik vind het heel vroeg om te zeggen dat Paulo een potentieel persoon is, maar als we realistisch kijken naar het type… He is ticking all the boxes.

Ook Paulo voelde een enorm goede connectie tijdens zijn gesprek met Nina en dit is veel kijkers dan ook niet ontgaan. “Maar even… Paulo en Nina?”, Paolo en Nina. I ship it”, “Hij is leuk” en “Ik vind Paulo en Nina he-le-maal leuk. Als die twee een koppel worden, dan ga ik alleen maar op hun stemmen”, klinkt het in de reacties.

Bron: Twitter | Beeld: Love Island

Laatste nieuws