Handig: zó kom je nooit meer je ex op Tinder tegen

Dat scheelt een hoop ongemakkelijke situaties…

We’ve all been there… Zit je er lustig op los te swipen; kom je een bekende tegen. Dit hoeft natuurlijk niet per se ongemakkelijk te zijn, maar op je ex of broer zit je vast niet te wachten. Gelukkig heeft Tinder daar iets op bedacht.

Blocked Contacts

Met de nieuwe ‘Blocked Contacts’ functie is het verleden tijd met de awkward situaties. Dankzij deze nieuwe functie heb je namelijk meer controle over het aanbod. Je kunt zelf kiezen welke telefooncontacten niet langs kunnen komen op de dating app. Een groot voordeel want als jij ze niet tegen kunt komen, kunnen ze jou ook niet tegenkomen. De perfecte oplossing dus om bepaalde collega’s, exen of familieleden te vermijden.

Nieuwe connecties

“We kunnen je misschien niet behoeden voor lastige ontmoetingen in de koffieshop, maar we geven je meer controle over je ervaring op Tinder”, vertelt Bernadette Morgan, Group Product Manager, Trust & Safety bij Tinder. “We introduceren ‘Block Contacts’ als een extra hulpmiddel voor gebruikers om zorgeloos nieuwe connecties te creëren.” Aha! Dat gaat je een hoop ongemakkelijke momenten schelen. Bedankt Tinder!

Bron: Dingen voor Vrouwen, Tagmag | Beeld: Unsplash

Laatste nieuws