Zo zag Eloise van Oranje er vroeger uit

Veel te cute!

Eloise van Oranje mag over een paar weken alweer negentien kaarsjes uitblazen. Een goede reden om weer eens de archieven in te duiken, dachten wij. Daar kwamen wij een paar te schattige kiekjes tegen van een kleine Eloise.

Gravinfluencer

Eloise is het oudste kind van prins Constantijn en prinses Laurentien. Ze is het eerste kleinkind van Beatrix en hierom geen prinses, maar een gravin. De achttienjarige mag dan wel geen prinses zijn, ze heeft wel een heuse, koninklijke naam op haar ID-kaart staan. Namelijk: Eloise Sophie Beatrix Laurence van Oranje-Nassau van Amsberg.

Inmiddels heeft Eloise er een onofficiële titel bij, namelijk die van gravinfluencer. De royal heeft namelijk een behoorlijke following verzameld op Instagram, waar ze geregeld haar fashionable outfits, mijlpalen en receptjes deelt. Ook de titel 'auteur' mag ze aan haar cv toevoegen, want haar eerste boek Learning by doing ligt binnenkort in de winkel. En dat allemaal naast haar drukke studie aan de Hotelschool Amsterdam. Een bezig bijtje, dat is het zeker.

Throwback

Met de nodige selfies die Eloise tegenwoordig op Instagram plaatst, weten we maar al te goed hoe de gravinfluencer er nu uitziet. Maarre, hoe zag ze er vroeger eigenlijk uit? Wij doken de archieven in en kwamen deze twee prachtige foto's van de kleine royal tegen. Op het eerste kiekje is ze een jaar of zes en op het tweede kiekje moet ze een jaar of acht zijn geweest. Leuke sidenote: beide foto's zijn gemaakt door haar vader. Cute!

Gravin Eloise
Gravin Eloise, 2011

Beeld: YouTube (Robbert Rodenburg), © RVD – Z.K.H. Prins Constantijn

Laatste nieuws