Love Island-kijkers compleet in de war na laatste aflevering

Kijkers bleven na de laatste aflevering met veel vragen achter.

Let op! Dit artikel kan spoilers bevatten.

Love Island-kijkers zaten gisteren in spanning te kijken naar alweer de vijfde aflevering van dit seizoen. Het was namelijk tijd voor de allereerste herkoppeling en die zorgde voor veel vragen, zo is te lezen op social media.

Herkoppeling

Tijdens de herkoppeling 'waren de mannen aan zet', zo vertelde presentatrice Holly Mae Brood. Dat betekende dus dat de mannen mochten kiezen met wie ze een koppel wilden vormen. De vrouw die uiteindelijk niet gekozen werd, moest direct de villa verlaten.

Helaas voor Rosa werd zij niet gekozen, maar daarmee was haar Love Island-avontuur nog niet ten einde. De blondine mocht namelijk alsnog op date, omdat de kijkers thuis op Rosa als hun meest favoriete Islander hadden gestemd. Gelukkig maar!

Verwarring

Daarmee leek de herkoppeling afgelopen, maar niets bleek minder waar. In de volgende aflevering zal er namelijk alsnog een koppel naar huis moeten. Het koppel dat de minste stemmen krijgt van de kijkers zal moeten vertrekken.

Echter snappen de kijkers thuis er niets van, omdat zij nog helemaal niet op deze nieuwe koppels hebben mogen stemmen. Confusing, right? “Ik snap het niet helemaal, want dit zijn toch niet de koppels waar we op gestemd hebben? Dus hoe beoordelen ze dan wie de minste stemmen hebben?”, schrijft een kijker op Twitter. We zullen moeten wachten tot vanavond om het antwoord te krijgen. Spannend!

Bron: Love & Reality | Beeld: Love Island, Twitter

Laatste nieuws