Zien: EOTBDD’s Shani en Davey zijn smoorverliefd

De romance tussen de EOTBDD-sterren lijkt steeds serieuzer te worden.

Lees ook

Als je menig single in Ex on the Beach: Double Dutch vraagt waarom ze het strand zijn opgewandeld, is er maar één L-woord dat te binnen schiet: lust. Toch lijkt het erop dat de romance tussen Shani en Davey inmiddels tot iets heel serieus is uitgegroeid.

Verliefd

Davey maakte in aflevering vier van EOTBDD zijn intrede in de villa als ex van Jørney. Al snel werd duidelijk dat hij zijn pijlen op iemand anders had gericht, namelijk op de vurige Shani. In de afleveringen zien we hoe de twee het wel heel gezellig hebben samen. Al snel deden de geruchten de ronde dat de twee het ook in Nederland nog érg leuk hebben met elkaar.

Zo lijkt het er zelfs op dat Davey de naam van Shani op zijn lichaam heeft laten vereeuwigen. Nu is dit niet héél speciaal meer, want de ex van Jørney heeft al meerdere namen van voormalig geliefden op zijn lichaam staan. Dat lijkt Shani niets uit te maken, want op Instagram deelt ze enkele verliefde kiekjes met haar nieuwe lover. Zo zijn ze samen het terras op gedoken voor een koud drankje en blikt ze terug op een verliefd moment op Tenerife. “Can I borrow a kiss? I promise I'll give it back“, schrijft ze bij de foto waarop ze zoenend met Davey te zien is. Cute!

Bekijk de verliefde foto's HIER en HIER.

Ruzie

Onlangs kwam via Instagram Stories aan het licht dat het niet bepaald botert tussen Shani en Jørney. Wat de exacte reden van de ruzie tussen Shani en Jørney is? Daar bleef Jørney geheimzinnig over. Al lijkt het te maken te hebben met de aflevering waarin Shani met Odim zoent. Jørney had op dat moment een duidelijke fling met Odim, maar dat leek Shani te negeren. “Zij is daarvan op de hoogte en zoent hem”, vertelde Jørney via Instagram Stories.

De original noemt Shani vervolgens “hypocriet en schijnheilig”, aangezien Shani vlak na de kus aan Jørney vroeg of ze een leuke outfit mocht lenen. “Helemaal omdat ze een uur later, na die zoen, aan mij vroeg of ze een setje mocht lenen dat ze aan kon naar het strand.”

Zou dit dan echt de reden zijn? Of zou de ruzie te maken hebben met de opbloeiende romance tussen Shani en Davey? To be continued…

Bron: LoveReality | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook