Babynieuws! Temptations Rodanya is weer in verwachting

Ook de baby daddy is geen onbekende.

Het was een tijdje stil rondom Temptations Rodanya Kelsey, die in 2020 samen met ex-lover Morgan Cyriel zoontje Levay verwelkomde. Nu deelt de brunette opnieuw leuk babynieuws: er is weer een baby on the way!

Zwanger

Op Instagram plaatst Rodanya een prachtig kiekje van haar baby belly, met daarop een knuffeltje, twee speentjes en een echo. “Ontmoet ons nieuwe familielid”, schrijft ze bij de foto, gevolgd door een blauw en een roze hartje. “We verwachten nog een baby en we zijn zo blij en dankbaar voor jou!”

Enne, de baby daddy is geen onbekende. In de post tagt Rodanya namelijk Morgan, waarmee ze lijkt te onthullen dat haar ex (?) ook de vader van haar tweede kindje is. Een snelle blik op de Instagram-pagina van Morgan vertelt ons hetzelfde verhaal. Hij plaatst namelijk een kiekje van zoontje Levay, waarop ook de foto van de echo te zien is. “Levay wordt grote broer”, schrijft Morgan bij de foto. “Dankbaar voor al deze blessings in het leven.”

Weer samen?

In de reacties regent het felicitaties en hartjes. Zo laten onder anderen Jo-Ann van den Herik en Zoey Ivory weten heel blij te zijn voor het stel. Toch zijn er ook enkele volgers die de zwangerschap van Rodanya en Morgan op z'n zachtst gezegd niet verwacht hadden. “Hoe dan, jullie waren niet eens samen?”, “Zijn jullie weer samen?” en “Zijn jullie nu samen of niet?” klinkt het dan ook veelvuldig in de comments.

Hoe het precies zit tussen Rodanya en Morgan, wordt uit de reacties verder niet duidelijk helaas. Wat wel duidelijk is, is dat ze allebei over the moon zijn met de komst van een nieuwe baby. Enne, dat is all that matters. Wij wensen ze heel veel succes samen!

Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws