Fred van Leer verrast volgers met foto’s uit de oude doos: ‘Heel, heel lang geleden’

Looking handsome, Fred!

Op deze zonnige vrijdagmiddag besloot Fred van Leer zijn volgers te verrassen met een foto uit de oude doos. De presentator deelt twee foto's van flink wat jaren geleden. Enne, één ding is duidelijk. Fred is altijd al gezegend met goede genen.

Lang geleden

Op de foto's die Fred via Instagram deelt zien we de presentator in zijn jonge jaren. Op de eerste foto draagt Fred een diadeem om zijn lange lokken in bedwang te houden. Hij poseert op deze foto met de inmiddels overleden presentatrice Sylvia Millecam. “Over een TBT gesproken. Wat een vrouw was dit. En toen had ik al een diadeem in”, deelt Fred bij de foto.

Knappe looks

Op de tweede foto zien we Fred met een zwoele blik voor de camera poseren. “Lang, heel lang geleden”, begint hij bij de foto. “Maak er een fijne vrijdag van”, grapt de presentator vervolgens.

Het duurt niet lang tot de complimenten over deze foto binnenstromen. Reacties als “Wat een knap koppie”, “Looking good” en flink wat heart eyes verschijnen onder de foto. En wij zijn het hier helemaal mee eens!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws