EOTBDD’s Sem blikt terug op gedrag Dusty: ‘In Nederland had ik hem al lang geblokkeerd’

'Liefde maakt blind', deelt Sem.

Lees ook

Voordat Sem als ex meedeed aan Ex on the Beach: Double Dutch datete ze met EOTBDD-original Dusty. Hoewel Sem dacht dat het behoorlijk serieus was tussen haar en Dusty, bleek dat hij daar in Spanje anders over dacht. Met Grazia blikt Sem terug op haar tijd in de villa met Dusty.

Dusty

Dusty had al met twee dames het bed gedeeld toen Sem haar intrede maakte in de EOTBDD-villa. Iets wat haar niet bepaald in de koude kleren ging zitten. Toch vergaf ze Dusty en gaf ze hem opnieuw een kans.

“Dusty heeft best wel gladde praatjes; van die mooie verhalen waar ik elke keer intrapte”, begint Sem. “Elke keer zei hij tegen mij: ‘Je weet dat het in Nederland anders zit. Je weet toch dat ik je echt leuk vind?’ Aan die woorden bleef ik me vasthouden. Dat was ook de reden waarom ik me aan hem bleef vastklampen”, blikt Sem terug.

Blokkeren

Sem geeft echter aan dat ze Dusty niet zou hebben vergeven als ze in Nederland was geweest. “Als iemand dit in Nederland had gedaan, had ik diegene al lang geblokkeerd en hoefde ik hem ook nooit meer te zien.”

“Maar in de villa ben je 24/7 bij elkaar. Je ziet en hoort alles wat diegene doet. Je wordt geconfronteerd met dingen die je thuis niet zo snel meemaakt. Ik weet gewoon dat ik in Nederland anders zou hebben gehandeld en Dusty zou hebben geblokkeerd. Als ik mezelf nu terugzie op tv denk ik: Sem, waar was je mee bezig?”

“Normaal moet iemand maar één ding bij me flikken en dan is het klaar. Maar dat had ik daar helemaal niet. Dit was echt een geval: liefde maakt blind. Ik vond Dusty zo leuk dat ik alles wat hij deed maar accepteerde.”

Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch

Laatste nieuws

Zie ook