EOTBDD’s Imke ondergaat drie verschillende cosmetische ingrepen

De EOTBDD-ster neem haar volgers mee naar de kliniek.

Lees ook

Dat mensen in de realitywereld veel aan zichzelf laten sleutelen, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Een fillertje hier, een ingreepje daar: tegenwoordig kijken we er niet meer raar van op. Zo moet ook EOTBDD's Imke gedacht hebben. Ze onderging drie verschillende cosmetische ingrepen en nam haar volgers mee op sleeptouw.

Drie ingrepen

Op Instagram deelde Imke een video over haar drukke weekendplanning. Ze bezocht een kliniek in België en onderging hier drie verschillende cosmetische ingrepen. Zo kreeg ze extra lipfillers, een neusfiller en botox in haar gezicht. De EOTBDD-ster legt in de video stap voor stap vast hoe de ingrepen precies verlopen.

Reacties onder de video van Imke zijn enorm variërend. Zo vindt de ene volger van Imke het enorm zonde. “Zonde. Je bent mooier van jezelf”, reageert iemand. Maar behalve negatieve reacties zijn er ook volgers die de eerlijkheid van Imke waarderen. “Ik vind het goed dat je dit deelt, ondanks alle haat die je krijgt.”

Negatieve reacties

Het is echter niet de eerste keer dat Imke te maken krijgt met negatieve reacties. Nadat ze haar intrede maakte in EOTBDD kreeg de blondine flink wat vervelende reacties op social media. En dat is haar naar eigen zeggen niet in de koude kleren gaan zitten.

“Ik had eerst niet naar de reacties op social media gekeken, want het interesseerde me eigenlijk niet wat anderen over mij te zeggen hebben”, vertelde ze onlangs aan Grazia. “Maar later was ik toch stiekem wel benieuwd, dus toen heb ik wel gekeken. En dat kwam echt heel hard binnen, daar was ik gewoon echt niet op voorbereid. Ik had wel verwacht dat er reacties zouden komen, maar niet zoveel.”

Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook