doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Aiii: hint EOTBDD's Jørney op een ruzie met Shani?

EOTBDD's Imke over zoen Lesley en Dusty: 'Ik wist dat hij kwam voor lust, maar had dit niet verwacht'

Aiii...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Imke Dusty

Nadat Imke haar intrede in de EOTBDD-villa maakte, ontstond er flink wat drama. Dusty wist Imke goed op te vangen, waardoor er meteen een connectie ontstond tussen de twee. Maar dit liep uiteindelijk toch minder rooskleurig af dan verwacht.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Wilde avond

Kijkers van EOTBDD zaten vol ongeloof te kijken naar de manier waarop Imke onthaald werd in de villa. Gelukkig kon Imke in de armen van Dusty terecht en sprong er al gauw een vonk over tussen de twee. Grazia belde met Imke om te praten over haar kortstondige fling met de original. “Ik vond Dusty heel lief toen ik in de villa kwam. Hij meende dat wel oprecht, denk ik", verkondigde Imke aan de telefoon.

Dat Imke op de eerste avond niet meteen tussen de lakens wilde duiken, was een afspraak die zij met zichzelf had gemaakt. Op de tweede avond was het een ander verhaal. "Dusty deed wel heel veel moeite voor mij, en we hadden veel gedronken, dus toen zijn we wel samen in bed beland."

Van twee walletjes eten

Nog diezelfde avond – na het steamy momentje met Imke – zoende Dusty met Lesley. Niet zo classy, zo vond ook Imke. "Toen ik later op de avond hoorde dat hij ook met Lesley gezoend had, toen werd ik ongelooflijk kwaad. Ik wist wel dat hij kwam voor lust, maar ik had niet verwacht dat hij een paar uur nadat we het bed hadden gedeeld naar Lesley zou gaan.”

Gloria was diegene die de juice over Dusty en Lesley aan Imke wist te vertellen. En dat schoot bij veel originals in het verkeerde keelgat. Volgens Imke een belachelijke situatie: "Als de mannen in diezelfde situatie hadden gezeten, dan hadden ze precies hetzelfde als Gloria gedaan. Ook dat Danny zich ermee bemoeide, dat vond ik echt belachelijk. Hij had er niets mee te maken."

Niet goed te praten

Dusty besloot na zijn avontuurtje met Lesley tóch zijn excuses aan te bieden bij Imke. Een lief gebaar, maar volgens Imke was het eigenlijk een onnozele poging om het goed te maken. “Dusty had dit gewoon niet moeten doen. Wat hij ook had gezegd nadat hij met Lesley zoende, dat had niets uitgemaakt. Er bestaat geen manier om dat goed te maken.”

Of Dusty en Imke in dit seizoen van EOTBDD nog een steamy avontuurtje gaan beleven? Daar lijkt het niet op. Als we Imke mogen geloven is Dusty eigenlijk ook allesbehalve haar type. “Ik heb dit ook tegen Dusty gezegd hoor", begint ze haar verhaal. "Maar als ik hem niet zou kennen, dan was ik Dusty op straat zo voorbij gelopen. Hij is gewoon echt niet mijn type. Ik vond zijn innerlijk leuk, maar zijn uiterlijk vond ik niet fantastisch." Aiii...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');