Eind goed, al goed: ruzie tussen Dave en Donny Roelvink eindelijk opgelost

De twee broers kunnen weer samen door één deur.

Lees ook

Het mocht even duren, maar Dave Roelvink en Donny Roelvink hebben na een goed gesprek eindelijk hun ruzie bijgelegd. Via Instagram laten de broers weten dat alles weer koek en ei is tussen de twee.

Goed gekomen

Het was al langer dan een jaar hommeles tussen de gebroeders Roelvink. Over de exacte reden wilden de twee zich niet uitlaten in de media, maar volgens verschillende geruchten zou het te maken hebben gehad met een zakelijke deal van een fitnessbedrijf. Hoe dan ook: de twee hebben inmiddels bijgepraat en hebben de strijdbijl begraven.

Dit weekend deelde Donny een foto samen met zijn broer, nadat Dave aankondigde dat hij en vriendin Jazzlyn in verwachting zijn van een kindje. Bij de foto schrijft Donny: “Ik kan nu wel een heel verhaal gaan vertellen, maar bro ik hou van je en ben trots op je. Vanaf vandaag start er een nieuw hoofdstuk.” Waarna Dave reageert met: “Hermanos.”

Babynieuws

Dat Dave voor het eerst vader gaat worden, maakte hij gisteren via Instagram bekend. “Eindelijk mogen we het vertellen. Begin november krijgen we ons eerste kindje”, schreef hij. Dave deelde daarbij ook meteen een video van hoe hij van de zwangerschap op de hoogte werd gesteld.

Jazzlyn deelde het nieuws op subtiele, maar prachtige wijze met haar lief. Ze maakte een ontbijtje voor Dave met daarin een speen. Dave, die aanvankelijk niets doorhad, straalde van oor tot oor wanneer hij de speen in zijn yoghurt vond. “Nee! Ben je zwanger?”, roept Dave uiteindelijk in de video, terwijl hij een hand voor zijn mond slaat. Het nieuws lijkt in eerste instantie nog niet aan te komen bij de daddy in spe. Hij vraagt zich vol ongeloof af of het een grap is, maar dat is het niet. Begin november worden de twee parents!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook