doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Donny Roelvink brengt gloednieuw nummer uit: 'Nog nooit zo zenuwachtig geweest'

Donny Roelvink reageert op commentaar over uiterlijk

'Ik ben er klaar mee', deelt Donny op Instagram Stories.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Donny Roelvink

Donny Roelvink heeft zichzelf in de afgelopen tijd een nieuwe look aangemeten. De spierbundel gaat namelijk met een flinke baard door het leven. En hoewel hij er zelf ontzettend blij mee is, denken zijn volgers hier wel anders over...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Commentaar op Instagram

Donny bracht gister een bezoekje aan de kapper en showde vervolgens op Instagram Stories het resultaat. Met een fresh geknipt kapsel en een strakke – maar flinke – baard keek de Roelvink-telg tevreden de camera in. Niet veel later deelde hij een video met de tekst: "Verdomme!"

We horen Donny roepen: "Jongens, ik ben er klaar mee. Die baard, die blijft!" Met zijn videoboodschap doelt Donny op al het commentaar wat hij via Instagram Stories van zijn volgers kreeg. "Ik krijg reacties met: 'Die baard moet weg', maar hij blijft. Take it or leave it."

Inspiratie foto's

Dat Donny enorm tevreden is met zijn nieuwe look, dat blijkt wel uit de volgende foto's die hij op zijn Instagram Stories deelt. Zo schrijft hij bij foto's van Dan Bilzerian en Drake: "Hoe kan je zo'n baard nou niet dik vinden?!" en "Kijk nou ff!"

Ook deelt de Roelvink-telg een foto uit de oude doos, waarop hij zijn volledige baard had weggehaald. "Herinneren we ons deze nog? Juist ja, dit doen we dus nooit meer."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');