Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fan van The Handmaids Tale? Dan ga je deze serie ook leuk vinden

Ook de cast ziet er al veelbelovend uit.

The Handmaid's Tale

Staat het nieuwe seizoen van The Handmaid's Tale bovenaan je watchlist? Dan kan déze veelbelovende nieuwe serie er ook meteen bij.

The Power

Nog maar een paar weekjes wachten en we kunnen het vierde seizoen van The Handmaid's Tale bingen op Videoland. Daarna is het aftellen geblazen naar de volgende serie van dezelfde maker: The Power.

The Power belooft veel goeds voor alle fans van The Handmaid's Tale. Beide series worden namelijk geregisseerd door Reed Morano, zijn gebaseerd op een wereldberoemd boek en spelen zich af in een toekomst die er voor vrouwen heel anders uitziet. Al zijn de rollen in The Power toch echt omgedraaid...

Speciale krachten

In The Power – gebaseerd op de bestseller van Naomi Alderman – krijgen we namelijk een toekomst te zien waarin vrouwen zichzelf kunnen beschermen door middel van elektriciteit in hun lichaam. Maar het blijft niet bij beschermen: met deze speciale kracht kunnen vrouwen ook aanvallen en zelfs mensen elektrocuteren. Op die manier komen vrouwen in heel de wereld aan de macht – spoiler alert: dat betekent niet veel goeds voor de mannen.

Bekende cast

Niet alleen de regisseur van de serie is geen onbekende, de cast bestaat ook uit veel geprezen acteurs. Denk aan Leslie Mann (This is 40), Jacob Fortune-Lloyd (The Queen's Gambit), Auli'i Cravalho (Moana) en Alice Eve (Belgravia).

Het is nog niet bekend wanneer de serie voor het eerst online staat, maar we weten wel waar we moeten zijn: The Power zal te bekijken zijn via Amazon Prime.

Misschien ook voor jou:
The word is out: Bridgerton krijgt een derde en vierde seizoen
Lifestyle
  • &C, Seriestotaal
  • The Handmaid's Tale/Hulu