Dít vinden de ouders van de EOTBDD-originals van hun deelname aan het programma

'Mijn ouders hebben me opgegeven voor het programma.'

Lees ook

Een deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch zorgt gegarandeerd voor flink wat drama, liefde en nachtelijke avontuurtjes. Allemaal leuk en aardig, maar wat vinden de ouders van alle EOTBDD-deelnemers hier eigenlijk van? Grazia vroeg het aan de originals.

Samen terugkijken

Na een gesprek met de originals van het zevende seizoen van EOTBDD was één ding sowieso duidelijk: iedere deelnemer heeft zijn mom of dad van tevoren ingelicht over hun deelname. Snappen we wel, aangezien je na een deelname aan het programma geen onbekende meer bent.

Zo wist Lesley – die zichzelf de vrouwelijke Harrie Snijders van dit seizoen noemt – al te vertellen: “Mijn vader weet dat ik meedoe en die staat er ook honderd procent achter. Hij vindt dat allemaal geen probleem, dus dat is wel fijn.” Wel besloot Lesley haar vader alvast te vertellen wat ze allemaal uitgespookt heeft. “Ik dacht: ik kan hem beter van tevoren inlichten.” De female Harrie bood haar vader ook aan om samen de afleveringen terug te kijken. “Van mij mag mijn vader alles wel zien.”

Ook Jorney vindt het niet erg dat haar ouders – en zelfs grootouders – de afleveringen gaan kijken. “Ik heb daar geen problemen mee. Zij weten dat ik een verstandige meid ben en weet wat ik doe. Alles wat ik doe, daar sta ik achter, dus ik maak me daar geen zorgen over.”

Groot probleem

Als het aan Odim en Keanu ligt, hoeven hun vader of moeder de afleveringen absoluut niet te zien. De Franstalige moeder van Odim woont in Brussel, waar er niet naar EOTBDD gekeken wordt. De kans dat zijn moeder het programma gaat kijken is dan ook klein, maar mocht het toch zover komen, dan heeft Odim een huge probleem. “Afrikaanse moeders zijn gevaarlijk. Als mijn mama dat ziet, dan denk ik dat ik ga verhuizen naar Canada.”

Ook bij Keanu is er een lichte spanning aanwezig. “Ik denk dat er wel een aantal familieleden van mij gaan kijken, en dat maakt me wel bang. Ik heb liever niet dat ze kijken. Maar aan de andere kant: ik ben wel mezelf gebleven, dus dat moeten ze maar respecteren.”

Enthousiaste ouders

Tja, dan heb je ook nog ouders die een deelname aan EOTBDD juist enorm leuk vinden. Shani was hierin de gelukkige. Vol trots wist de blondine dan ook te vertellen: “Mijn ouders hebben me opgegeven.” Ja, je leest het goed. De ouders van de knappe Shani stuurden hun dochter naar een eiland vól met exen.

“Ze vinden me gewoon een beetje gek, dus vandaar. Ik heb een hele goede band met mijn ouders, dus ze kunnen niet wachten tot ze de afleveringen kunnen gaan zien.” Samen de afleveringen terugkijken staat dan ook zeker op de planning. “Ach ja, ik ben hun kind hé. Ze kennen mij door en door, dus ik schaam me nergens voor.”

Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook