Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ein-de-lijk: Friends-reünie wordt volgende week opgenomen

Wie-hoeeee!

Friends

De langverwachte reünie-aflevering van Friends werd vanwege het coronavirus meerdere keren uitgesteld, maar nu lijkt er dan eindelijk een datum geprikt te zijn voor de opnames. Dat melden bronnen aan website Deadline. Yay!

Opnames

De opnames van de aflevering zouden volgende week in Los Angeles worden opgenomen, alhoewel producent HBO nog niks heeft bevestigd. In eerste instantie was het de bedoeling dat David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow en Matthew Perry vorig jaar mei tijdens de lancering van platform HBO Max al te zien zouden zijn.

Coronavirus

De plannen voor de reünie-aflevering werden sindsdien meerdere keren in de ijskast gezet. Er is zelfs gekeken naar een eventuele digitale reünie, maar de producenten kozen toch liever voor een fysieke reünie, waarbij zowel de cast als een klein aantal fans aanwezig kunnen zijn.

Wat we precies van de reünie-aflevering kunnen verwachten is nog niet helemaal duidelijk. Dat wordt in de tussentijd maar even oude afleveringen bingewatchen!

Showbizz
  • RTL Nieuws
  • Friends