Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Juvat Westendorp deelt beste liefdesadvies dat hij ooit kreeg 

Hear, hear!

Juvat Westendorp

Juvat Westendorp is binnenkort als Alex te zien in de nieuwe Netflix-film Just Say Yes. Hoewel zijn personage niet helemaal voor ogen heeft wat een goede relatie is, weet Juvat dat wel goed. Met Grazia deelt hij dan ook wat de basis is van een goede relatie.

Advies Alex

In Just Say Yes speelt Juvat de zelfingenomen, narcistische Alex. Iets wat hem volgens Juvat niet bepaald helpt in de liefde. De acteur zou Alex dan ook graag het (liefdes)advies geven dat de wereld niet alleen om hem draait.

“Alex is zo zelfingenomen dat hij niks anders ziet dan zichzelf. Terwijl je in een relatie als het ware twee levens samenvoegt, dan kan het natuurlijk nooit alleen maar om één persoon draaien”, deelt de acteur.

Beste liefdesadvies

Maarre, wat is eigenlijk het beste liefdesadvies dat Juvat zelf ooit kreeg? “Ik heb lange tijd gedacht: het ligt niet aan de meiden die ik ontmoet, het ligt aan mij. Tot ik van mijn omgeving hoorde dat dit niet zo is.”

“Natuurlijk is het nooit slecht om aan jezelf te werken, maar het kan ook simpelweg zo zijn dat ik de juiste nog niet ben tegengekomen. Door geduld te hebben en niet te snel ergens in te stappen, komt de liefde vast vanzelf op mijn pad.”

Just Say Yes is vanaf 2 april exclusief te zien op Netflix. Benieuwd naar het hele interview met Juvat Westendorp? Je leest 't in de nieuwste Grazia. Morgen in de winkel!

Misschien ook voor jou:
Juvat Westendorp kritisch over het vinden van de ware
Showbizz
  • Grazia (Kim Buitenhuis)
  • BrunoPress
  • YouTube