Zien: Jennifer Lopez showt killerbody op TikTok

Een killerbody à la J.Lo? Yes please.

Dat Jennifer Lopez op haar vijftigste een lichaam heeft waar je u tegen zegt, is geen nieuws. De zangeres werkt keihard voor haar killerbody en trakteert haar volgers regelmatig op wat steamy kiekjes van haar lijf. Deze TikTok-video van een dansende J.Lo in bikini spant echter de kroon.

Sunday dance

Dat J.Lo afgelopen zondag genoot van een sunny day moge duidelijk zijn. Op TikTok deelt Jennifer een video waarin we haar zien dansen in een knalgele bikini. “Sunday”, schrijft de zangeres bij de video. Wij kunnen echter maar naar één ding kijken. Want wat ziet ze er bizar goed uit.

“Hoe kan het dat je er nog steeds zo fantastisch uitziet“, “Ik denk dat je gewoon niet ouder wordt” en “Bedankt voor de gym motivatie”, klinkt het in de reacties onder de video. Wij vragen het ons ook af, Jennifer.

Beauty secret

Hoe het kan dat Jennifer er op haar 51e nog steeds zo fenomenaal goed uitziet? Dat heeft niet alleen te maken met goede genen. J.Lo dankt haar stunning looks aan een flinke portie zelfdiscipline. Aan Hollywood Life vertelde de zangeres onlangs: “Ik sport drie of vier keer per week.”

Daarnaast lijkt Jennifer er een stalen discipline op na te houden wanneer het op voeding aankomt. De danseres drinkt geen alcohol, rookt geen sigaretten en drinkt óók geen cafeïne. Jen heeft er echter haar redenen voor. “Het beschadigt je huid echt als je ouder wordt.” Maar dat is niet alles, ook kiest Jennifer ervoor om niet te lang in de zon te blijven. Ze smeert haar huid dagelijks in met een goede SPF en exfolieërt haar huid regelmatig met glycolzuur.

Naast haar fysieke gezondheid is ook haar geestelijke gezondheid belangrijk voor Jennifer en met zelfliefde probeert ze dat laatste te onderhouden. “Affirmaties zijn zo belangrijk”, vertelde ze daarover aan Well + Good. “Ik ben jeugdig en tijdloos, dat zeg ik elke dag, een paar keer per dag. Het klinkt als clichéd bullshit, maar dat is het niet. Leeftijd zit alleen maar tussen de oren.”

@jlo

Sunday…

♬ Astronaut In The Ocean – Masked Wolf

Beeld: BrunoPress | Video: TikTok (Jennifer Lopez)

Laatste nieuws