Van de messy bun tot de halve knot: 5 makkelijke kapsels voor als je haast hebt

Een leuke hairdo neemt soms maar een minuutje tijd in beslag.

De messy bun is een van onze favoriete kapsels. Niet alleen omdat deze hairdo er superleuk uitziet, maar ook omdat-ie maar weinig tijd in beslag neemt. Heb jij 's ochtends maar weinig tijd voor je haar? Dit zijn een paar toffe kapsels voor als je haast hebt.

1. Haaraccessoires

Misschien wel de makkelijkste oplossing van allemaal: haaraccessoires. Een leuke speld, clip of haarband doet wonderen voor jouw coupe. Ideaal als je haast hebt, maar ook als je vettig haar hebt en geen tijd hebt om het te wassen. Met zo’n haaraccessoire ziet je haar er meteen mooi en stijlvol uit.

2. Messy bun

Daar is-ie weer: de messy bun. Als je haast hebt is het ideaal om je haar omhoog te gooien in een knot. Maak de knot groot, trek hem een beetje los, zet vast met een paar speldjes en tadaaa… Je hebt de populaire messy bun gemaakt!

@thesuestylefile

1 Mimute Messy Bun #hairtutorial #tutorial #messyhair #messybuntutorial #fyp #fy #momsoftiktok #momsover30

♬ Surrender – Natalie Taylor

3. Halve knot

Het halve knotje is ontzettend makkelijk en snel. Je steekt de helft van je haar op in een knotje en trekt eventueel een paar voorste plukjes los. Binnen een minuut heb je een leuke haarstijl en ben je ready to go!

4. Haarklem

De haarklem is tegenwoordig weer helemaal on trend. Zet de klem halverwege je haar vast of steek je haar ermee op. Het ziet er elegant en stijlvol uit én is lekker makkelijk en snel.

5. Lage knot

De lage knot, oftewel low bun, is perfect als jij een rond of ovaal gezicht hebt. Trek de voorste plukjes los en je hebt een stijlvol kapsel te pakken binnen een minuutje! Heb je nog een paar tellen over? Doe er dan een sjaaltje of scrunchie omheen, dat geeft een extra leuk effect.

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: iStock, AleksandarNakic

Laatste nieuws