Zó vertelde Maxime Meiland het nieuws over haar zwangerschap aan haar familie

De mom to be deed dit op een heel creatieve manier.

Lees ook

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer kondigden vorige week via Instagram aan dat er een kleine op komst is. De familie Meiland was daarentegen al langer op de hoogte van dit fantastische nieuws. Het tweetal bedacht namelijk een heel creatieve manier om de zwangerschap aan te kondigen.

Familie Meiland

Gisteravond zagen we in de nieuwste aflevering van Chateau Meiland dat Leroy en Maxime het nieuws over de zwangerschap aan vader Martien Meiland en moeder Erika Meiland vertelden. De twee brachten een taart mee met daarop een foto van een positieve zwangerschapstest. Waar Erica zich vooral bezighoudt met wat voor taart de twee hebben meegebracht, valt haar mond open van verbazing zodra ze de taart doos opent.

“Nee joh”, is het eerste wat Erica weet te zeggen. En al gauw vervolgt ze: “Dat meen je niet. Wat leuk voor Claire ook!”

Hilarische reacties

Zodra vader Martien de kamer binnenkomt is het eerste wat hij zegt: “Wat is dat?!” Gelukkig duurt het niet lang tot hij in de gaten heeft dat het om een zwangerschap gaat. “Zwanger? Maxime? Nee joh. Wat goééééd.”

Uiteraard worden er ook een aantal grappen gemaakt, waar wij stiekem enorm om moesten lachen. Zo krijgt Maxime na het showen van haar beginnende babybuikje een hilarische opmerking van Erica. “Ik heb al helemaal een buik!”, begint Maxime. “Och ja, inderdaad. Of moet je poepen?”, antwoordt Erica bloedserieus.

Benieuwd naar het fragment? Je bekijkt het via deze link.

Bron: Chateau Meiland | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook