Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo zag Meghan Markle er als elfjarig meisje uit

In een oude YouTube-video zien we de jonge Meghan.

Meghan Markle

Al op jonge leeftijd was Meghan Markle niet op haar mondje gevallen. De ex-royal zette zich als elfjarig meisje al in voor International Day of the Girl en verscheen voor deze campagne in een video op YouTube. Benieuwd hoe Meghan er als tiener uitzag? Wij zochten de video voor je op.

Pijnlijke reclames

Meghan zet zich al jaren in om het onrecht in de wereld te bestrijden. Zelfs als elfjarig meisje was ze al vastberaden en zorgde ze voor een grote verandering. Meghan zag namelijk dat tv-reclames pijnlijk waren voor sommige mensen.

Zo viel ze over een reclame waarin werd gezegd dat vrouwen strijden tegen vuile vaat. Het ging hier om een reclame voor afwasmiddel. Meghan schreef een brief naar de makers van de reclame en kwam vervolgens in het nieuws, aangezien het merk na het ontvangen van deze brief hun reclamespotje besloot aan te passen. In plaats van alleen vrouwen, streden mensen nu voortaan tegen de vuile vaat. Go, Meghan!

Meghan als tiener

In de video op YouTube zien we een jonge Meghan die weet waar ze het over heeft. De tiener riep destijds anderen op om ook een brief te schrijven. "Als je iets ziet op de televisie en je bent het er niet mee eens: schrijf dan een brief."

Benieuwd hoe Meghan er op elfjarige leeftijd uitzag? Je bekijkt het in onderstaande video.

Misschien ook voor jou:
Zo maak je het favoriete pastagerecht van Meghan Markle
Showbizz
  • BeauMonde
  • BrunoPress
  • YouTube (Inside Edition)