doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Jessica Mulroney doet boekje open over waarom ze díe foto van bestie Meghan Markle verwijderde

Zó gaat het nu tussen bff’s Meghan Markle en Jessica Mulroney

Er lijkt geen sprake te zijn van een ruzie.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Meghan Markle

Al lange tijd gaan geruchten rond dat het niet bepaald botert tussen bff’s Meghan Markle en Jessica Mulroney. Het lijkt er echter op dat er geen vuiltje (meer) aan de lucht is. Zo stuurde Meghan de stylist een prachtige bos bloemen voor haar verjaardag.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Geruchten

Een aantal maanden geleden meldden media dat Jessica en Meghan elkaar niet meer spraken. Naar verluidt had dit alles te maken met het feit dat Jessica onder vuur lag, omdat ze zich niet openlijk uit zou spreken tegen racisme. Us Weekly schreef destijds zelfs dat Meghan hun vriendschap als verleden tijd beschouwde. Toch lijkt het erop dat de roddels over hun verbroken vriendschap niet kloppen.

Jessica vierde dit weekend haar 41ste verjaardag en dat werd uiteraard ook vastgelegd op haar Instagram Stories. Zo deelde de stylist meerdere foto’s van cadeaus die ze van haar vrienden had gekregen. Ook deelde Jessica een foto van een bos prachtige roze rozen, die ze van Meghan heeft gekregen. “Luckiest friend xxx, thnx MM”, schreef de stylist bij de foto.

Bekijk de foto *HIER*.

Vriendschap

Het lijkt er dus op dat Meghan en Jessica nog steeds een warme band hebben. Ook stak Jessica haar bff onlangs een hart onder de riem met een Instagram post.

“Ik ken niemand die zo onder druk is gezet door de politiek en de pers als deze vrouw. Ondanks dit alles bleef ze altijd vriendelijk, medelevend en liefdevol”, schreef de stylist bij een foto waar ze samen met Meghan opstaat.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');