Jennifer Lopez reageert op geruchten rondom relatiebreuk

De zangeres deelt een alleszeggende video op Instagram.

Afgelopen weekend deelde People Magazine een aantal geruchten rondom de relatie tussen Jennifer Lopez en Alex Rodriquez. Het koppel zou naar verluidt niet meer samen zijn vanwege Alex zijn interesse in andere ladies. Maarre, klopt dit eigenlijk wel?

Geruchten

J.Lo en Alex, aka A-Rod, zijn al vier jaar samen, waarvan de laatste twee jaren zelfs verloofd. Het koppel zou in 2020 in het huwelijksbootje stappen, maar helaas gooide het coronavirus roet in het eten. Maar vanwege het uitstellen van het huwelijk én de geruchten over A-Rod die de ronde deden, wisten insiders aan People te verkondigen dat het koppel uit elkaar zou zijn.

Geheime bronnen lieten namelijk aan het roddelmagazine weten dat er al jarenlang geruchten de ronde deden over A-Rod en zijn contacten met andere ladies. Zo beweerde ex-baseballer Jose Canseco in 2019 in een bericht op Twitter dat A-Rod al maanden vreemdging met zijn ex-vrouw. Ook zou hij naar verluidt een kortstondige romance hebben gehad met actrice Madison Lecroy. Alex himself blijft deze geruchten echter ontkennen. En nu lijkt Jennifer hier ook een stokje voor te steken.

Duidelijkheid op Instagram

J.Lo besloot gisteren een video te posten op Instagram waarin zij reageert op de geruchten rondom de verbroken verloving. Ze deelde een compilatie van video's waarin we J.Lo herself én een gigantisch aantal krantenkoppen over de relatiebreuk terugzien. “You're dumb”, horen we Jennifer vlak na het showen van de krantenkoppen zeggen. Hiermee lijkt de zangeres duidelijk te doelen op het feit dat de geruchten niet waar zijn.

En daar blijft het niet bij. Alex en Jennifer gaven niet veel later een gezamenlijke verklaring aan TMZ. Hierin vertelde het koppel dat ze momenteel aan hun relatie werken en er geen sprake is van een relatiebreuk. Ook is er volgens het koppel geen derde partij bij betrokken. Aha!

Bron: TMZ | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws