Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Jennifer Lopez en lover Alex Rodriquez zijn uit elkaar'

Het powerkoppel lijkt niet meer samen te zijn.

Jennifer Lopez Alex Rodriquez

Jennifer Lopez en Alex Rodriquez – of beter bekend als J-Rod – zijn niet meer samen. People Magazine maakte vanochtend bekend dat J-Lo en A-Rod een punt achter hun relatie hebben gezet.

Vier jaar samen

Het koppel was al zo'n vier jaar samen, waarvan de laatste twee jaren zelfs verloofd. Al vanaf 2017 verscheen Jennifer met lover A-Rod aan haar zijde op de rode loper, maar helaas lijkt de relatie tussen de twee nu toch echt finito. Verschillende bronnen lieten aan People weten dat deze breuk er al een lange tijd aan zat te komen.

Dit heeft volgens Page Six alles te maken met de afstand die het koppel continu moest overbruggen. Zo is Alex veel te vinden in Miami vanwege zijn baseball-carrière en is Jennifer veel in de Dominicaanse Republiek vanwege de opnames van haar nieuwe film. Maarre, bij die geruchten blijft het echter niet. Insiders lieten aan het roddelmagazine ook weten dat er al jarenlang geruchten de ronde deden over A-Rod en zijn contacten met andere ladies.

Vreemdgaan

Die beschuldigingen komen niet zomaar uit de lucht vallen. In 2019 beweerde ex-baseballer Jose Canseco in een bericht op Twitter dat A-Rod al maanden vreemdging met zijn ex-vrouw. Ook zou hij naar verluidt een kortstondige romance hebben gehad met actrice Madison Lecroy. Alex himself blijft deze geruchten echter ontkennen.

Het koppel heeft tot op heden nog niet gereageerd op de breuk. Wel is het duidelijk dat J.Lo momenteel verblijft op de Dominicaanse Republiek en Alex is teruggekeerd naar Miami. Het koppel heeft samen geen kinderen. Wel heeft Jennifer twee kinderen uit een eerdere relatie, Max en Emme. De twee dochters van Alex, Natasha en Ella, komen ook uit een eerdere relatie.

Misschien ook voor jou:
Stunning: Jennifer Lopez verbaast volgers met Pixie cut
Showbizz
  • Page Six
  • BrunoPress