Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Lisa Sace en Jay Zwarts klappen uit de school over mishandelingszaak

Was deze mishandeling nu wel of niet in scène gezet?

Lisa Sace Jay Zwarts

Lisa Sace en Jay Zwarts houden de gemoederen dankzij hun bizarre Instagramposts altijd flink bezig. Zo ook een half jaar geleden, toen Lisa Jay ervan beschuldigde dat hij haar ernstig mishandeld had. Het koppel is inmiddels weer dolgelukkig met elkaar. Dus, hoe zit het nu precies met de mishandelingsbeschuldigingen?

Eindelijk duidelijkheid

Het gedoe rondom de mishandeling van Lisa was het afgelopen jaar een enorm drama. Jay werd aangehouden door de politie en het koppel legde alles vast op Instagram Stories. Veel volgers van het koppel dachten destijds dat het om een publiciteitsstunt ging. En toen het koppel vlak na de vermeende mishandeling ineens weer happily in love was, werden deze gedachtes bevestigd.

YouTuber Nick Eshuis nodigde het tweetal uit om duidelijkheid te krijgen. Hij vroeg aan het tweetal of de mishandeling nu wel of niet in scène was gezet. Hierop weet het koppel al gauw te antwoorden dat er absoluut geen sprake was van een publiciteitsstunt. "Nee, het was niet in scène gezet. Natuurlijk was het haar woord tegen het mijne, maar het was niet verzonnen", weet Jay te antwoorden.

Kapot raam

Nick vraagt zich vervolgens af wat er dan in hemelsnaam gebeurd is, aangezien Lisa Jay al gauw na het incident vergeven had. "Ik heb haar alleen vastgepakt", gaat Jay verder. Waarop Lisa vertelt dat er door dit incident een raam kapotging. "Er lagen overal scherven en ik had hierom flink wat sneeën, daardoor leek het allemaal heel heftig."

Hoewel de twee doen alsof het allemaal wel meeviel, weet Nick zich te herinneren dat er flink wat politie bij kwam kijken. "Er belden vier omwonenden en er kwam zeven politiebusjes", legt Jay uit. Ook claimt de influencer dat hij een week heeft vastgezeten. En hoewel de twee er nu om kunnen lachen, blijven wij het een bizar verhaal vinden...

Misschien ook voor jou:
EOTBDD-Lisa onherkenbaar door nieuwe coupe
Showbizz
  • YouTube
  • Nick Eshuis