Zien: EOTBDD’s Lisa Sace en Jay Zwarts showen hun echte tanden

Dat is even wat anders…

EOTBDD’s Lisa Sace en Jay Zwarts houden hun followers graag op de hoogte van hun dagelijks leven. Onlangs vlogen de lovebirds naar Turkije voor een facing-behandeling, en uiteraard worden ook de beelden van hun tanden vóór de facings op Instagram getoond.

Gebit

Dave en Donny Roelvink gingen Lisa en Jay al voor. Ook zij reisden af naar Turkije om hun tanden behoorlijk te laten slijpen om daar vervolgens facings overheen te laten zetten. Voor die behandeling zien je tanden er dus nog niet zo fraai uit.

Deert niet, moeten Lisa en Jay hebben gedacht. “Mensen, we gaan ons gebit laten zien”, deelt Jay samen met Lisa in een video op Instagram.

Schrikken

Lisa en Jay schrikken in de video van hoe hun gebit er tijdelijk uitziet en ook hun followers kijken met grote ogen naar de tanden van de twee. “Omg, wat zonde”, schrijft iemand. “Waarom hebben jullie dit gedaan?”, “Ziet er niet uit”, en “Zonde van je gebit”, klinkt het in de reacties.

Voor degenen die nog niet doorhebben dat dit het gebit is van Lisa en Jay vóór de facings, heeft Jay nog een geruststellende boodschap. “Nee, mensen, onze tanden blijven niet zo. Het wordt heel mooi.”

Beeld: Instagram

Laatste nieuws