Leontine Borsato emotioneel over comeback Marco: ‘Het raakt me’

"Zo mooi, puur en liefdevol."

Lees ook

Marco Borsato is na een zware periode terug met een gloednieuw nummer. Vanochtend bracht de zanger het nummer Een Moment uit, dat hij samen met John Ewbank en Rolf Sanchez maakte. Een emotioneel lied dat ook zijn ex-vrouw Leontine heeft geraakt.

Moeilijke periode

Marco heeft een pittig jaar achter de rug. Het was al maanden stil rond de zanger, nadat hij begin 2020 een pauze nam van de muziek wegens een burn-out. Niet veel later kondigden Leontine en Marco ook nog eens aan dat ze gingen scheiden, na een huwelijk van ruim twintig jaar. Op Instagram blikt de zanger vandaag terug op een “roerig jaar” en deelt hij dat hij weer energie haalt uit het maken van muziek.

“En ook al ben ik er nog niet, inmiddels voel ik wel dat er uit donkere dagen ook waardevolle inzichten kunnen komen. Gelukkig heb ik uiteindelijk de energie en het plezier weer teruggevonden in de muziek. Ik dank daarvoor mijn oude vriend John Ewbank (wie ik veel schuldig ben) en mijn nieuwe vriend Rolf Sanchez (wiens energie mij heeft geïnspireerd).”

Reactie Leontine

Al in de eerste zin van Een Moment wordt duidelijk dat het nummer over de relatiebreuk tussen Marco en Leontine gaat. “Al je spullen op de gang. Het had zo vaak kunnen gebeuren, want we strijden al zo lang. Maar ik dacht altijd we zijn te bang. Maar nu ga je weg, en ineens is het echt”, zingt Marco.

Daarnaast blijkt uit de songtekst dat Marco nog steeds veel liefde voor zijn ex-vrouw voelt. Enne, die liefde blijkt zeker wederzijds te zijn. Niet lang nadat Marco zijn nieuwste single uitbracht, reageerde Leontine op Instagram op het nummer.

“Echt prachtig lieverd. Het raakt me. Zo mooi, puur en liefdevol. Trots op jullie”, schrijft de presentatrice in de comments. Hierop reageert Marco vervolgens met: “Per sempre e sempre.” Oftewel: voor eeuwig in het Italiaans.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook