Moet je zien: Courteney Cox maakt cover van Friends-intro

"OMG OMG", reageerde David Beckham.

Lees ook

Wie fan van Friends is kent de iconische intro-song I'll be there for you waarschijnlijk helemaal uit zijn of haar hoofd. De intro is het boegbeeld van de serie en Courteney Cox besloot om dat nog eens even te belichten. Op haar Instagram deelt 'Monica' namelijk een cover van het nostalgische liedje.

Pianoskills

Courteney laat haar pianoskills zien in een video op Instagram, waarin ze covers van een aantal populaire liedjes opneemt. Natuurlijk kon de Friends-intro niet ontbreken en na vele verzoeken van haar fans besloot de actrice om een poging te wagen. Samen met gitarist Joel Taylor maakte de actrice een cover van de populaire song.

Cover

En ja hoor, de cover werd met open armen ontvangen door haar volgers. “Hoe deed ik het?”, vraagt Courteney in de caption. Haar fans reageren vol enthousiasme. “OMG OMG”, schreef David Beckham bijvoorbeeld.

De actrice vroeg in de caption ook nog naar andere verzoeknummers, waarop fans massaal reageerden met Phoebe's geweldige Smelly Cat-nummer. Dat zou wat zijn! Bekijk hieronder de video.

Bron: Flair | Beeld: Friends, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook