Dit is wanneer To All The Boys I've Loved Before 3 op Netflix verschijnt

Dat is al bijna!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
To All The Boys

Het is bijna zover! Nog even geduld en dan verschijnt het derde deel van de populaire filmreeks To All the Boys I've Loved Before op Netflix. De streamingsdienst heeft ons al een klein voorproefje van de film gegeven door de trailer eerder deze maand te lanceren en nu is ook de releasedatum bekend!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Verhaallijn

In het eerste deel zagen we natuurlijk hoe Lara Jean (Lana Condor) en Peter (Noah Centineo) als een koppeltje eindigden. In het tweede deel ontstond er even enige twijfel tussen Lara Jean en Peter door de komst van John Ambrose, maar eind goed al goed zorgde ervoor dat de tortelduifjes gewoon weer bij elkaar belandden.

Deel 3

Of dat in To All The Boys: Always & Forever ook zal gaan gebeuren moeten we nog maar afwachten. In dit derde deel moet Lara Jean een aantal lastige keuzes betreffende haar toekomst maken. Zal Peter nog een deel van haar toekomst uit gaan maken of kiest Lara een andere weg?

Het derde deel van de populaire filmreeks zal vanaf 12 februari te zien zijn op Netflix. Kun jij ook niet wachten? Bekijk hieronder dan alvast de trailer.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');