Stunning: Jennifer Lopez verbaast volgers met Pixie cut

De zangeres pronkt met een korte coupe op de cover van een magazine.

Al trek je haar een vuilniszak aan: Jennifer Lopez zier er altijd stunning uit. Geen enkele look misstaat de zangeres, en dat bewijst haar nieuwe foto op Instagram maar al te goed. J.Lo pronkt namelijk op de cover van een magazine met een prachtige korte coupe.

Pixie cut

Een korte coupe – of ook wel een Pixie cut – is anno 2021 een heuse trend. Door het sluiten van de kappers besloten velen een schaar in hun coupe te zetten, om de Pixie cut na te bootsen. Wij zouden het knipwerk toch liever aan een kapper overlaten, of net als J.Lo kiezen voor een pruik.

Het lijkt er namelijk op dat de zangeres alleen voor de shoot van het magazine Allure voor een korte coupe heeft gekozen. In de nieuwe foto's op haar Instagramacount zien we Jennifer dan ook weer met haar lange lokken verschijnen.

Complimenten

Ondanks dat de zangeres niet definitief een schaar in haar lokken heeft gezet, krijgt J.Lo wel enorm veel complimenten op haar nieuwe look.

“Zo prachtig”, “Je haar ziet er prachtig uit” en “Wow, deze look staat je echt prachtig. Is it here to stay?”, klinkt het in de reacties. Enne, we kunnen het niet meer dan eens zijn met deze comments. De zangeres ziet er stunning uit.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws