Olcay Gulsen en Ruud de Wild over samenwonen in coronatijd: ‘Een relatietest’

De lovebirds besloten tijdens de eerste lockdown bij elkaar in te trekken.

Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn dolgelukkig samen. Maar ondanks dat dit power couple het zo leuk heeft samen, zijn ook zij continu samen tijdens de lockdown. En dat ziet het tweetal wel als een relatietest.

Relatietest

Olcay en Ruud wonen sinds de eerste lockdown samen. Niet alleen woont het tweetal samen, ze worden ook flink betrokken in elkaars work life. Zo werkte Olcay mee aan de radio-show van Ruud én hees Ruud zich in een pak met hartenprint om Olcays nieuwe Valentijn-collectie te introduceren.

“Een Gulsen-circus”, grapt Ruud in gesprek met RTL Boulevard. “Ik vind dat heel leuk hoor, maar ik ben iets meer behouden van mezelf”, gaat hij verder. “Maar als je het niet leuk zou vinden, dan zou je het wel zeggen”, reageert Olcay.

De twee zitten duidelijk niet stil, maar zijn door de coronamaatregelen net als de rest van Nederland ook veel aan huis gekluisterd. “We zitten in de grootste escape room van het leven”, grapt Ruud. Waarop Olcay laat weten: “Dit is wel echt een relatietest.”

Quarantaine

Niet alleen tijdens deze lockdown zat het liefdeskoppel op elkaars lip. De relatie tussen het tweetal werd een aantal maanden geleden al flink op de proef gesteld. Na hun vakantie in Lissabon moesten Olcay en Ruud tien dagen in quarantaine. Een aantal weken later werd Olcay besmet met het coronavirus en moest het koppel opnieuw in quarantaine.

“Opnieuw gingen we samen in quarantaine. Ik voelde me echt heel ziek. Vier dagen lang heb ik hoofdpijn gehad en veel griepverschijnselen. Paracetamol hielp gelukkig en verder zorgde Ruud heel goed voor me. Uiteindelijk was ik klachtenvrij, maar toen bleek Ruud besmet”, vertelde Olcay destijds aan RTL Boulevard. “We hebben dus wekenlang niemand gezien. Alleen elkaar. En dan ben je ook nog eens ziek. Want we zijn beiden echt beroerd geweest.” Heftig!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws