Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Als we de Kardashians mogen geloven wordt dit de bikinitrend van 2021

Goed nieuws: je hebt er niet veel stof voor nodig.

Kardashians

De laatste sneeuwvlokjes zijn nog maar net verdwenen of we kijken alweer naar bikini's. Want hoewel het ongetwijfeld nog wel even duurt voordat we naar een tropische bestemming kunnen vliegen of voordat het in Nederland zomers weer is, is het nooit te vroeg om je voor te bereiden. We moeten iets hebben om naar uit te kunnen kijken, right?

Bikinitrend

Enne, we kunnen tegenwoordig moeilijk op Instagram kijken zónder een bikinifoto van de celebs te zien. Vooral de Kardashians genieten met volle teugen van het zonnetje. Kylie Jenner plaatste dit weekend een bikinifoto en -filmpje om haar nieuwe zonnebrandolie te promoten.

En hoewel die olie er heel goed uitziet, keken wij naar iets anders. De realityster heeft namelijk een wel heel bijzondere manier gevonden om haar triangelbikini te dragen. Het topje draagt ze ondersteboven en het broekje bestaat uit een ieniemienie lapje stof aan twee veters. Het is zeker een beetje risky, maar damn wat ziet Kylie er goed uit!

Creatief met bikini's

Ook de andere Kardashians zijn dol op deze bikinitrend. Zo zijn ook Kendall en Kourtney creatief aan de slag geweest met hun triangelbikini's. Waar Kourtney de bikinitop liever kruislings knoopt, gaat Kendall weer voor een andere look. Wat vind jij van deze nieuwste bikinitrend?

Misschien ook voor jou:
Wauw: Yolanthe showt prachtige bikinifoto op Instagram 
Fashion
  • BrunoPress, Instagram