Enorm goed nieuws voor Riverdale-fans

Wie had dat gedacht?

Lees ook

Wie dacht dat het vijfde seizoen van Riverdale ook het laatste seizoen ging zijn heeft het mis! De makers van de populaire Netflix-serie hebben namelijk geheel onverwacht bekendgemaakt dat er ook nog een zesde seizoen komt!

Opnames

Het vervolg van de serie was lange tijd onzeker vanwege de gevolgen rondom het coronavirus. Het vierde seizoen van de populaire serie Riverdale kwam door de coronacrisis een beetje abrupt ten einde.

De opnames voor het vijfde seizoen hebben dan ook een tijdje stilgelegen, maar liefst drie maanden. Maar gelukkig was het worth the wait, want inmiddels zijn er al een paar afleveringen van het vijfde seizoen te bewonderen op Netflix.

Nieuw seizoen

Zoals Skeet Ulrich, die FP Jones speelt in de serie, eerder al verklapte, maakt het vijfde seizoen een sprong in de tijd. En niet een paar weken of maanden. Nee, een tijdsprong van zeven (!) jaar. Vanwege die tijdsprong dachten veel fans dat het vijfde seizoen ook de laatste ging zijn, maar niets blijkt minder waar.

Op Instagram deelt The CW (televisienetwerk) namelijk een overzicht van shows die binnenkort vernieuwd zullen worden. Het zesde seizoen van Riverdale is daar een onderdeel van. Wanneer dit zesde seizoen te zien zal zijn of waar het over zal gaan is nog niet bekend. Spannend!

Bron: Hitkrant | Beeld: Riverdale, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook