Riverdale-actrice doet bizarre onthulling

De actrice droeg tijdens haar rol in Riverdale een groot geheim met zich mee.

Wait, what!? Riverdale-actrice Marisol Nichols, die in de serie als Hermione Lodge te zien is, speelde een dubbelrol tijdens haar rol in de Netflix-hit. Wat niemand wist was dat de actrice tegelijkertijd ook undercover was als FBI-agent. Haar ervaringen worden nu verfilmd voor een serie.

Undercover-agent bij de FBI

Naast haar rol in Riverdale verscheen de actrice ook in series als Law & Order en CSI. En dat was niet eens een ver-van-mijn-bed-show voor Marisol. In real life had ze naast acteren namelijk ook een baan bij de FBI, waar ze als undercover-agent sekshandel aanpakte.

Kindersekshandel

Tijdens haar werkzaamheden als undercover-agent voor de FBI, werkte ze aan maar liefst zes internationale zaken rondom kindersekshandel. Omdat ze in het geheim opereerde, had ze veel aan haar acteerskills. Daarnaast maakte ze gebruik van trainingen en onderzoek dat ze had gedaan voor haar televisierollen.

En die acteerskills kwamen maar wat goed van pas als ze als een soort lokmiddel fungeerde. “Ik speelde dan een meisje van 11 jaar oud dat zou afspreken met een man bij een hotel om daar seks te hebben”, vertelt de actrice aan de Amerikaanse editie van Marie Claire.

De beweegreden om in deze duistere wereld haar steentje bij te dragen komt overigens uit Marisols eigen leven. Zij werd op 11-jarige leeftijd zelf slachtoffer van verkrachting, waardoor ze andere jonge kinderen hier nu tegen wil beschermen. “Dat heeft mijn hele leven veranderd.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Riverdale

Laatste nieuws