Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Bevestigt Khloé Kardashian haar tweede zwangerschap?

Krijgen Khloé en Tristan dan nog een kindje samen? 

Khloé tweede zwangerschap

Het lijkt erop dat de Kardashian-clan binnenkort wordt uitgebreid, dat is tenminste als het aan Khloé Kardasian ligt. Onlangs liet de socialite namelijk weten wel klaar te zijn voor nog een baby.

Een broertje of zusje voor True

Khloé en Tristan Thompson zijn klaar voor een tweede baby, zo blijkt uit een preview van het nieuwste seizoen van Keeping Up With The Kardashians. Khloé liet hierin weten dat ze al een tijdje speelt met de gedachte van een tweede kindje.

En het is niet alleen de 36-jarige die een tweede baby wel ziet zitten. Ook zus Kim vindt het wel tijd. En dat laat ze ook weten wanneer haar zus weer een schattige video van haar dochtertje op social media plaatst. “Zij DM't me dan and is like: ‘True kan niet haar hele leven in haar eentje blijven spelen.”

Een tweede zwangerschap

De Kardashian had altijd voorgesteld dat ze meer dan één kindje zou krijgen. “Ik heb nooit gedacht dat ik maar één kind zou hebben. Ik wil meer kinderen”, stelt ze. “Zeker sinds we allemaal in quarantaine zitten, vind ik het zielig voor haar (True, red.). Ze heeft geen vrienden, ze heeft niemand."

De kleine True is inmiddels 2 jaar oud en mag in april alweer 3 kaarsjes uitblazen. “True wordt nu ouder, dus ik denk dat het tijd is voor nog een kindje. Ik ben klaar om the whole pregnancy thing nog een keer te doen." En het lijkt erop dat ex-boyfriend Tristan daar ook wel oren naar heeft. Zo reageert hij erg enthousiast wanneer Khloé aangeeft dat ze graag een broertje of zusje voor True zou willen.

Gaat Khloé dan binnenkort haar ingevroren eitjes laten bevruchten door haar ex? We shall see!

Misschien ook voor jou:
Zien: Khloé Kardashian laat weinig aan de verbeelding over met pikante foto