De verdrietige reden waarom Temptations Liyah niet haar echte naam gebruikt 

Temptations Liyah klapt uit de school over dreamdate met Gregory: 'Best wel saai'

"Eigenlijk draaide die hele dreamdate om Greg."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Liyah Temptation Island

Het einde van Temptation Island: Love or Leave nadert. De deelnemers mochten in de een na laatste aflevering hun favoriete single uitzoeken voor een spannende dreamdate. Maarre, was deze dreamdate eigenlijk wel zo spannend?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Dreamdate

Een bed vol met rozenblaadjes en een diner aan kaarslicht: de dreamdate zou de connectie tussen de tweetallen naar een hoger niveau moeten tillen. Helaas ging het er bij Liyah en Gregory niet zo romantisch aan toe. De twee bezochten eerst een tattoo-shop omdat Gregory de naam van zijn ex-vriendin Karina van zijn lijf wilde verwijderen.

"Eigenlijk draaide die hele dreamdate om Greg", biecht Liyah op in de nieuwste aflevering van Temptation Love Therapy. "Hij ging zijn tatoeage laten coveren en daarna gingen we samen eten. Maar ja, dat hadden we in de villa ook al vaak genoeg gedaan. Dus het was eigenlijk best wel saai."

Samen in bed

Gregory en Liyah sliepen samen in een bed – met een flinke stapel kussens tussen hen in. Of daar nog iets spannends gebeurd is? "Nee, absoluut niet", laat Liyah al gauw weten.

Al met al komt Liyah niet erg enthousiast over. De single kan uiteraard niet te veel loslaten, aangezien de opnames van Temptation Island nog niet volledig uitgezonden zijn. Wel licht ze een klein tipje van de sluier op als het gaat om haar en Gregory.

Liyah onthult dat het tweetal elkaar na de opnames van het tv-programma nog gezien heeft. "We hebben elkaar meer dan twee keer gezien", begint ze. Wat de twee precies hebben gedaan? "Dat is nog een verrassing." Hmm...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');