Temptations Liyah over ondragelijke sfeer in de villa: 'Ik wilde naar huis'

Liyah klapt uit de school over heftige scène in Temptation Island: 'Goed dat het niet is uitgezonden'

De single heeft tijdens de opnames keihard uitgehaald naar Sonny.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Liyah Temptation Island

In een van de afleveringen van Temptation Island: Love or Leave zagen we hoe Sonny door Marco en Gregory op het matje werd geroepen. Hier ging echter nog heel wat aan vooraf, maar dit is volgens single Liyah niet uitgezonden.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Uitspraken Sonny

Dat Sonny zijn woordje altijd wel klaar heeft, is iets wat Gregory en Marco op een gegeven moment te veel werd. Gregory en Marco waren echter niet de enige twee die zich aan Sonny's wijsheden irriteerde. Ook single Liyah heeft tijdens Temptation Island flink uitgehaald naar Sonny.

"Het is helaas niet in de uitzending gekomen, maar ik heb Sonny twee keer op zijn flikker gegeven", biecht Liyah op in gesprek met FunX. "Een keer met Greg ook. Dat was in principe een verlengstuk van wat Marco ook allemaal zei."

Volgens Liyah was het op dat moment nodig om Sonny aan te spreken op zijn gedrag. "Maar het is misschien alleen maar goed dat het niet is uitgezonden."

Gregory

Enne, tijdens het interview met FunX bleef het niet bij deze confession van Liyah. De single en Gregory zijn tijdens Temptation Island erg close en de twee lijken elkaar steeds leuker te vinden. Ook woont Gregory bij Liyah om de hoek in Rotterdam-Zuid, weet ze te vertellen.

Of Liyah Gregory nooit eerder heeft gespot? Daar heeft de single een duidelijk antwoord op. "Als ik Greg op straat zou tegenkomen, zou ik hem niet twee keer aankijken. Hij zou niet opvallen." Aiii...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');