doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Love Islands Remco op vakantie met 'vriendin' uit Nederland

Instagram official: dít is de vriendin van Love Islands Remco

“Ik heb de liefde gevonden.”
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Remco

Kijkers van Love Island waren not amused toen bleek dat Remco tijdens zijn deelname aan het programma al een ‘vriendin' had. Remco vertelde na zijn Love Island-vertrek aan Grazia dat hij hoopte daadwerkelijk iets met het meisje in kwestie op te bouwen. Enne, het lijkt erop dat Cupido raak schoot.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

'Vriendin'

Lange tijd plakte Remco geen label op zijn romance met – jawel, we weten nu hoe ze heet – Sophie. Daar kwam vandaag echter verandering in, want op Instagram deelt de voormalig Islander dat hij haar nu officieel zijn vriendin mag noemen.

Eerst blikt Remco alleen nog even terug op de roerige periode die de twee achter de rug hebben. “Nadat ik drie à vier keer met Sophie had afgesproken, kreeg ik te horen dat ik was gekozen als een van de eerste tien deelnemers van Love Island.” De surfer vervolgt dat hij redelijk snel besloot mee te doen aan het programma, omdat hij Sophie nog niet zo lang kende en omdat je niet zomaar meedoet aan Love Island.

Instagram official

Toch kon Remco haar maar niet vergeten. “Hoe langer ik meedeed aan Love Island, hoe meer ik aan haar begon te denken. En tja, we weten allemaal hoe dat is geëindigd”, hiermee doelt Remco op de confrontatie van presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst tijdens het programma.

“Social media schreven dat ik niet aan Love Island meedeed voor de liefde en dat ik thuis een vriendin bleek te hebben”, vervolgt Remco. Hoewel Sophie destijds nog niet zijn vriendin was, hebben de twee hun romance – na een tijdje daten – nu toch echt officieel gemaakt. “Ze is nu mijn vriendin”, sluit hij af.

Bekijk de foto van Remco met Sophie *HIER.*

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');