Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ferdi openhartig over Marvin en Marnix: ‘Dat gaat in de toekomst niet werken’

Ferdi geeft zijn eerlijke mening over de keuze van Marvin.

Ferdi

Het Prince Charming-avontuur eindigde voor Ferdi anders dan verwacht. Marvin koos toch voor Marnix, en dat had Ferdi himself totaal niet verwacht. Aan Grazia doet hij openhartig zijn verhaal.

Geen match

We bellen met de leuke Ferdi over zijn tijd in Italië. In onze ogen waren hij en Marvin een heuse match made in heaven, maar toch koos Marvin voor de mysterieuze Marnix. Ook Ferdi had deze uitkomst niet verwacht. “Hoe ik Marnix meemaakte dacht ik: dat is geen match. Marnix is echt the boy next door, woont in Amsterdam en heeft heel andere toekomstplannen”, legt Ferdi uit. “Ik dacht automatisch: dat gaat in de toekomst niet werken. En dat denk ik trouwens nog steeds.”

“Ik heb Marvin en Marnix nooit echt serieus genomen. Dat is totaal niet onaardig bedoeld, aangezien ik Marnix enorm mag, maar ik zag ze gewoon niet samen. Ik wist dat Marvin Marnix serieus nam, anders stond hij daar natuurlijk niet tot het einde, maar ik heb dit zwaar onderschat.”

Weinig tijd

De mannen hebben eigenlijk veel te weinig tijd gehad om elkaar écht goed te leren kennen. Want meer dan een aantal groepsdates, wijntjes drinken en individuele dates – die op één hand te tellen waren – zat er niet meer quality time met de prince in.

Ook voor Ferdi was dit jammer. Naar eigen zeggen had het avontuur een ander einde kunnen hebben, wanneer de mannen meer tijd met Marvin hadden gehad. “Ik denk dat als we meer tijd hadden gehad, vooral met de laatste paar, dan was het misschien anders gelopen. Ik wil niet zeggen dat het zo is, maar dan had hij mensen wel beter leren kennen.”

Positieve reacties

Het is duidelijk dat Ferdi met een positief gevoel terugkijkt op zijn tijd in Italie. Naar eigen zeggen heeft hij nog geen enkele negatieve reactie ontvangen en ontploft zijn Instagram. “Dat is wel even wennen hoor’, lacht Ferdi. “Het is wel heel leuk om te horen dat ik op televisie niet anders overkom dan in het echte leven. Ik ben gewoon echt mezelf gebleven.”

De knappe Groninger laat het naar eigen zeggen allemaal op zich afkomen en heeft hij genoten van zijn tijd in het zonnige Italië. “Ik heb er ook mooie vriendschappen aan overgehouden. Zoals met Diggie klikt het zo goed. Ik zie hem waarschijnlijk volgende week weer.” Hoe het met de rest van de mannen gaat, en of er meer dan alleen maar vriendschap in Il Palazzo is ontstaan? “Dat hoor je wel in de reünie, haha."

Misschien ook voor jou:
Prince Charmings Mitchell over vertrek: ‘Ik kon mezelf niet meer zijn in de villa’