Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fred van Leer laat opnieuw weten hoe het nu met hem gaat 

De stylist heeft te maken met ups en downs.

Fred van Leer laat opnieuw weten hoe het nu met hem gaat 

Fred van Leer heeft een zeer bewogen 2020 achter de rug. Op Instagram liet de stylist al meerdere keren weten dat hij de draad graag wil oppakken, maar af en toe heeft hij daar nog wel moeite mee.

Update

Wie Fred van Leer volgt op Instagram weet dat de presentator niet graag bij de pakken neerzit. Met een grapje en een lach probeert hij weer te genieten van het leven, maar zijn fans en volgers op Instagram zijn nu toch wel benieuwd hoe het écht met de stylist gaat.

“Van de zeven dagen gaat het drie dagen heel goed. De rest van de dagen is het overleven”, vertelt Fred eerlijk. Toch wil hij eindigen met een positieve noot. “Maar het komt goed met alle hulp en vrienden om mij heen.”

Na zijn eerlijke bericht wordt de presentator overspoeld met liefde. Veel BN’ers steken hem een hart onder de riem door met een hartje te reageren onder zijn post, waaronder Julia Mekkes, Olcay Gulsen, Nicolette van Dam, Megan Schoonbrood en nog vele anderen.

Een vechter

In november sprak de stylist zich al meerdere keren uit over het uitlekken van de privé-video. Zo vertelde hij dat hij geen aangifte ging doen, om het maar zo snel mogelijk achter zich te kunnen laten. "Ik heb gezien hoe het bij andere mensen die aangifte hebben gedaan is verlopen. Ook bij mijn lieve vriendin Patricia. Drie jaar lang wordt het opgerakeld.”

Ook benadrukte de stylist al eerder dat hij door wil met zijn leven. “Ik ben een vechter. Ik moet door”, vertelde hij daar destijds over.

Misschien ook voor jou:
Zien: Fred van Leer deelt hilarische foto uit de oude doos
Showbizz
  • Instagram
  • BrunoPress