Babynieuws! Robin Martens in verwachting van eerste kindje

De actrice maakt het goede nieuws via Instagram bekend.

Lees ook

Héél leuk nieuws voor Robin Martens en lover Benjamin. De actrice maakt via Instagram bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje!

Babynieuws

“Ik ben zwanger!!!!”, begint Robin haar bericht op Instagram. Robin deelt bij het bericht een prachtige foto samen met haar grote liefde. “Thank God for this miracle“, gaat ze verder. De actrice laat vervolgens in haar bericht weten dat ze al vanaf jonge leeftijd droomde over het krijgen van een kindje.

Het duurt niet lang tot veel BN'ers het koppel feliciteren met het prachtige nieuws. “Het is jullie zo gegund”, “Wat een prachtig nieuws” en “Wauw”, klinkt het in de reacties.

Dolverliefd

Een aantal maanden geleden vertelde Robin in de laatste aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden aan Froukje de Both dat ze ontzettend dankbaar is dat Benjamin in haar leven is. Ze vindt het dan ook gek om te beseffen dat hij niet eerder in haar leven kwam, vooral vanwege de moeilijke periode die ze heeft meegemaakt.

“Ik heb weleens tegen hem gezegd: ‘Was ik je maar eerder tegengekomen.’ Maar achteraf denk ik: nee, het is goed geweest. Achteraf is het goed geweest dat alles zo op zijn plek is gevallen.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook