doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Robin Martens over nieuwe vriend: 'Was ik hem maar eerder tegengekomen'

Robin Martens deelt intieme foto met vriend Benjamin op Instagram

De actrice deelt een prachtige, intieme foto met haar vriend.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Robin Martens

Robin Martens is happily in love met Benjamin. Dat de actrice dolgelukkig is met haar vriend mag iedereen weten. Zo zet ze Benjamin regelmatig in het zonnetje op Instagram. Gisteren plaatste ze dan ook opnieuw een prachtige foto met haar lover op social media.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Grote liefde

“Ik hou van je! Alles komt goed. It will come out how it should be…”, schrijft Robin in de caption op Instagram. De actrice deelt meteen een prachtige foto van haar en Benjamin.

Het lijkt erop dat de twee daarnaast veel lol hebben samen. Zo plaatste Benjamin eerder al een foto uit dezelfde reeks op Instagram, alleen schreef hij een heel andere tekst in het bijschrift.

“Dit was de eerste keer dat my lady mijn voeten van dichtbij zag. Als ze mijn voeten eerder had gezien en me daarop had beoordeeld, zou mijn leven er vandaag de dag heel anders uitzien. Houd dus je sokken aan tot het ‘veilig is’”, grapte Benjamin onlangs op Instagram.

Eerder ontmoet

Onlangs vertelde Robin in de laatste aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden aan Froukje de Both dat ze ontzettend dankbaar is dat Benjamin in haar leven is. Ze vindt het dan ook gek om te beseffen dat hij niet eerder in haar leven kwam, vooral vanwege de moeilijke periode die ze heeft meegemaakt.

“Ik heb weleens tegen hem gezegd: ‘Was ik je maar eerder tegengekomen.’ Maar achteraf denk ik: nee, het is goed geweest. Achteraf is het goed geweest dat alles zo op zijn plek is gevallen.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');