Marly van der Velden maakt op indrukwekkende manier bekend of ze nog een dochter krijgt

Zal het derde kindje van de actrice ook weer een dochter zijn?

Marly van der Velden en haar partner Mike Meijer sloten 2020 prachtig af. De twee verwachten namelijk een derde kindje. Worden de twee opnieuw ouders van een dochter of verwacht het stel een zoon? Op Instagram deelt Marly een bijzondere gender reveal-video.

Gender reveal

Een gender reveal kun je kleins aanpakken, maar je kunt het ook over een andere boeg gooien. Mommy Marly koos overduidelijk voor het laatste en pakte de onthulling der onthullingen groots aan.

Een gender reveal mag best bijzonder zijn en Huis ter Duin in Noordwijk kon in die wens van Marly en Mike voorzien. De gevel van het prachtige hotel kleurde al blauw met roze toen de twee hun zwangerschap wereldkundig maakten en ook de gender reveal werd op deze bijzondere manier aangepakt.

Dochter of zoon?

“Nu zijn ze nog met z’n tweeën. De vraag is: krijgen ze een broertje of een zusje”, schrijft de actrice bij de video op Instagram. Langzaam maar zeker is te zien dat de gevel van het hotel een zekere kleur laat zien, namelijk… blauw! Dat betekent dat dochters Sammy-Rose en Jackie-Rey er een broertje bij krijgen, hoe leuk!

Beeld: BrunoPress | Video: Instagram

Laatste nieuws