Zo ziet Jason Lewis uit Sex and the City er nu uit

Hier kun je álle afleveringen van Sex and the City streamen 

Want voor de reboot begint, willen we nog wel even alle afleveringen bingen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Hier kun je álle afleveringen van Sex and the City streamen 

The time has come dat zowel de cast als de makers van Sex and the City het tijd vonden voor een reboot. Dat kunnen wij natuurlijk alleen maar toejuichen. Maar eh, waar kunnen we eigenlijk seizoen 1 tot en met 6 streamen om in the mood te komen voor de nieuwe afleveringen?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Reboot

Een week geleden kwam het heuglijke nieuws naar buiten dat we opnieuw kunnen genieten van de belevenissen van Carry Bradshaw en haar vriendinnen. Met een video op Instagram kondigde actrice Sarah Jessica Parker aan dat ze een nieuw SATC-hoofdstuk inslaan. How exciting?

Helaas moet de cast het zonder Kim Cattrall doen, de actrice die de rol van Samantha Jones zes seizoenen lang voor haar rekening nam. Ook is het nog niet bekend wanneer we van de nieuwe afleveringen kunnen genieten, maar gelukkig hebben we de oude afleveringen nog.

Streamen

Wie net als ons zin heeft om de eerdere afleveringen te bingen, komt na een rondje op Netflix en Videoland teleurgesteld uit. Op die streamingdiensten kun je de Sex and the City-afleveringen niet streamen, maar don’t you worry, want de afleveringen zijn alsnog te bekijken bij een andere service.

Het is Ziggo waar je moet zijn om alle zes de seizoenen van Sex and the City te bingen. Wel moet je daarvoor het Movies & Series L pakket hebben, maar dan kun je vervolgens wél alle 94 afleveringen van de serie bekijken. En zeg nu zelf, een beter tijdsbestek in lockdown is er toch niet?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');