Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Positief nieuws voor Linda Hakeboom

"Even een lichtpuntje in alle ellende."

Linda Hakeboom

Het was gisteren een mooie dag voor Linda Hakeboom. Vorig jaar augustus werd er borstkanker bij de presentatrice geconstateerd, inclusief uitzaaiingen. Echter, gisteren liet Linda op Instagram weten dat de uitzaaiingen op de scans niet meer zichtbaar zijn.

Goed nieuws

"Goed nieuws!!!", begint Linda op Instagram Stories. "De uitzaaiingen zijn niet meer te zien op de scan en de tumor is 75 procent kleiner geworden."

Linda houdt haar volgers continu op de hoogte van het behandelproces waar zij momenteel middenin zit. Het is een enorm zware periode voor de presentatrice. Zo liet ze onlangs nog via Instagram weten: "Het gaat hard achteruit, mijn conditie is weg en ik begin last te krijgen van allemaal kwaaltjes."

Lichtpuntje

Ondanks dat ze nog een lange weg te gaan heeft, doet dit positieve nieuws de presentatrice veel goeds. "Ik kan oprecht niet beschrijven hoe spannend dit was. Hoewel er natuurlijk nog een lange weg te gaan is, is dit even een lichtpuntje in alle ellende. Vandaag is het gewoon feest", laat Linda weten. You go, Linda!

Misschien ook voor jou:
Linda Hakeboom over eerste chemokuur: ‘Gigantisch zwaar’
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram