Dít is het eetdagboek van Kim Kardashian

Dít is de favoriete foundation van Kim Kardashian volgens haar make-up artist

Een huidje à la Kim Kardashian? Yes please.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kim Kardashian

Als er iets is wat er altijd on fleek uitziet, dan is het wel de make-up look van Kim Kardashian. De realityster lijkt nooit last te hebben van pukkels, grove poriën of een glimmend voorhoofdje. Wat Kims big secret is? Volgens haar make-up artiest is het déze foundation.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Beste foundation

De make-up artist van Kim, Ash K Holm, deelt in een YouTube-video welke foundation zij gebruikt om de realityster een flawless skin te geven. Het is volgens de artist de perfecte foundation voor ieder skintype, aangezien de foundation samensmelt met de huid. Het geeft een geweldige dekking en voelt aan als een serum. Wat wil je nog meer?

De foundation die Ash de hemel in prijst is de Luminous Silk Foundation van Giorgio Armani Beauty. Je shopt 'm hier voor 53 euro. Een flink bedrag, maar dan heb je ook wat – als we Ash mogen geloven.

Wenkbrauwpotlood

Zie jij ook een paar wenkbrauwen à la Kim wel zitten? Dan hebben we goed nieuws. Ook het wenkbrauwpotlood waar Kim al een lange tijd bij zweert is geen geheim. Het merk Anastasia Beverly Hills staat bekend om haar expertise in the brow department. Niet zo gek dat celebrities als Kim dan ook dol zijn op deze producten. De realityster onthulde eens dat haar go-to wenkbrauwproduct de Anastasia Beverly Hills Brow Wiz is.

Voordat Kim bekend was met het merk, was ze huiverig over de producten. Ze had immers haar eigen merken al én wilde in charge zijn over haar eigen wenkbrauwen. Toch stond een make-up artist erop dat ze de Brow Wiz een keer zou gebruiken. Kim zou meteen weg zijn van het product en inmiddels heeft het potlood een mainstay gekregen in de make-uproutine van Kim. Het Brow Wiz wenkbrauwpotlood is beschikbaar in verschillende kleuren. Je betaalt zo’n €27 voor het product en het is te koop bij onder meer Douglas en ICI Paris XL.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');