Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verbaasde reacties op bijzondere aflevering Vier Handen Op Eén Buik

Van placentakunst tot stembevrijdingstherapie.

Trijntje en Cicillia

Elke mommy to be bereidt zich op haar eigen manier voor op het aankomende ouderschap. Kijkers van Vier Handen Op Eén Buik aanschouwden gisteren de aanpak van de 19-jarige Cicillia en haar verloofde Samuel en vonden die toch wel erg euh… bijzonder.

Gewenst zwanger

In de meest recente aflevering van Vier Handen Op Eén Buik zagen we geen zwangere dame die ongewenst zwanger raakte, de Red Bull niet wil opgeven en nog tig sigaretten rookt.

Nee, Cicillia en Samuel – die worden ondersteund door bekende moeder Trijntje Oosterhuis – hebben hun zaakjes netjes op orde.

Zwanger worden

Cicillia en Samuel hebben een grote kinderwens. De endometriose van Cicillia bemoeilijkt het zwanger worden echter en het koppel werd verteld dat hoe eerder ze het proberen, hoe groter de kans is dat Cecillia zwanger wordt. Het stel raakte al eerder in verwachting, maar kregen met een miskraam te maken. Tijdens de tweede zwangerschap lijkt het gelukkig wel goed te gaan.

Cicillia heeft zich al goed voorbereid op het moederschap en samen weten zij en Samuel precies wat ze willen, zo ontdekt ook Trijntje Oosterhuis. Zo wil het stel vegan gaan leven en ook weet de 19-jarige wel wat ze met de placenta wil doen.

Verbazing

Samen met haar protégé bezoekt Trijntje een vrouw die gespecialiseerd is in het maken van placentakunst – wat Cecillia dus heel graag wil. Daarnaast brengen ze een bezoekje aan een deskundige om informatie in te winnen over vegan eten. En ook op de agenda: een bezoekje aan de stembevrijdingstherapeut.

Kijkers verbaasden zich toch wel over de wensen van het stel en uiten zich en masse op Twitter. Een stembevrijdingwattes? En placentakunst? Menig twitteraar trok daar toch wel een wenkbrauwtje bij op.

Misschien ook voor jou:
Kijkers onder de indruk van Louise in Vier Handen Op Eén Buik
Lifestyle
  • Twitter
  • BNNVARA